! Geen categorie

Hoe groot gewicht kan het seksleven beschadigen

Allereerst produceert de lever van mensen met verhoogde massa meer eiwitten dan worden geleverd, en bindt op zijn beurt testosteron. Het is dit hormoon – zoals mannen, dus bij vrouwen – is hij verantwoordelijk voor seksuele aantrekkingskracht, opwindend en het vermogen om heldere orgasmes te ontvangen. Opgemerkt moet worden dat testosteron niet verantwoordelijk is voor seksuele stimulatie, dat wil zeggen, er kan veel bloed in het bloed zijn, maar als de meerderheid van de overeenkomstige toestand de helderheid is van seksuele afscheiding tot nul om te streven naar nul streven.

Ten tweede, naast het feit dat de meerderheid van testosteron binnen de grenzen ligt, wordt het volume ook verminderd vanwege het feit dat vetcellen aromatase -geuren produceren die de hoofdrol spelen bij het uitvoeren van testosteron in oestrogeen.

Wat moeten we doen? Het enige echte advies in alles als het gaat om de gezondheid van vrouwen is een overleg met een arts die kan bepalen welke aandoening uw lichaam is. Probeer een dieet- of sportoefeningen te kiezen, soms niet alleen moeilijk, maar ook erg gevaarlijk voor de gezondheid.

Onzekerheid in uw eigen aantrekkelijkheid

Vergeet de psychologische kant van de vraag niet – omdat de teelballen.com statistieken zeggen dat de eerste moeilijkheden van volledige mensen in het stadium van het vinden van een partner start. Helaas worden de meeste Russische en westerse media vaak gecultiveerd door Khobuu, een pijnlijke lichaamsconditie en letterlijk gedwongen om een ​​gevoel van schaamte te bestellen voor hun eigen uiterlijk van levitra bij volledige mensen. Modellen, actrices en zangers – alles gemaakt onder de patella: zeer dunne benen, rib ribben en jukbeenderen. Deze foto wordt sexy en mooi genoemd. Maar is het echt? Natuurlijk niet! Maar de meisjes met een vertraging (naar hun mening!) Het gewicht wordt steeds onzekerder in zijn eigen aantrekkelijkheid en begint het versterkte gevecht tegen gewicht te voeden, soms vergeten de gezondheid. Dit treft vrouwen die zich constant schamen, angst voor hun partner, onzekerheid in hun aantrekkelijkheid, en deze impact op communicatie veroorzaakt extra spanningen. En als de resultaten van de wetgevers van al deze ervaringen, stelt het meisje dat ze geen plezier verdient, en daarom zijn er problemen met het verkrijgen van orgasme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *